Screenshot 2023 06 15 At 15.35.18

METSTRADE 2023

Beurs 15 - 17 november 2023

De beurs voor toeleveranciers; METSTRADE Dit jaar vindt deze beurs plaats van 15 t/m 17 november 2023 in de RAI Amsterdam. Net als voorgaand jaar, wordt er wederom een NL Paviljoen georganiseerd, in Hal 9, in het Super Yacht Pavilion. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Meld je aan

Over METSTRADE

In 2022 ontving METSTRADE circa 26.500 bezoekers uit 126 landen. Verder presenteerden bijna 1.400 exposanten hun producten en diensten. METSTRADE is opgedeeld in verschillende themapaviljoens, zoals het SuperYacht Pavilion (SYP), het Marine & Yard Pavilion (MYP) en het Constructional Material Pavilion (CMP).

NL Paviljoen

NMT organiseert het NL Paviljoen op METSTRADE. 

Het NL Paviljoen bevindt zich in het SuperYacht Pavilion (SYP). Het boeken van een stand verloopt direct via de website vanMETSTRADE. Hiervoor bestaat een all-inclusive stand package.  Deelname aan het NL Paviljoen is mogelijk voor alle NMT-leden. Een impressie van de standen mogelijkheden, vind je op de website van METSTRADE

Voordelen deelname NL Paviljoen:

  • Kracht van het collectief / gezelligheid met andere leden
  • Ontzorgt worden door NMT, vooraf en ter plaatse
  • Aanbod transportarrangement
  • Netwerkreceptie

Aanmelden

Bij inschrijving kun je aangeven dat je op het NL Paviljoen wilt staan. Na de inschrijving bij METSTRADE neemt NMT contact met je op voor verdere informatie.

Een stand kan geboekt worden via de website van METSTRADE. Let op dat je kiest voor een stand package voor SuperYacht Pavilion (SYP) en dus niet voor een package voor MYP of CMP. Voordat je een stand kan boeken moet je eerst een login aanmaken. Geef bij het boeken aan dat je deel wil uitmaken van het Holland Paviljoen. Verder raden we je aan om na inschrijving een e-mail naar Evy Menheere te sturen (Menheere@maritimetechnology.nl), zodat zij direct op de hoogte is van je inschrijving.

Heb je je al ingeschreven maar wil je ook op het NL Paviljoen staan? Laat het ons dan weten en we kijken wat mogelijk is!

Meer informatie

Neem voor meer informatie over METSTRADE contact op met Evy Menheere (Trade Promotion Manager – NMT)  via T +31 (0)88 – 445 10 14 of E menheere@maritimetechnology.nl.

Subsidie voor mkb’ers; Support International Business (SIB) - Collectieve Activiteit

Mogelijk komt uw bedrijf in aanmerking voor de SIB Subsidie Collectieve Activiteit. Met deze regeling kunt u verschillende activiteiten bij het internationaal zakendoen (deels) financieren. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, tot een maximum van € 2.500,-.Klik hier voor meer informatie.

Overtuigd? Meld je dan aan

Bij inschrijving kun je aangeven dat je op het NL Paviljoen wilt staan. Na de inschrijving bij METSTRADE neemt NMT contact met je op voor verdere informatie.