SMI Groep

Noord-Nederland NMT Netwerkbijeenkomst

Netwerkevenement 19 december 2023

Op 19 december vindt een NMT Netwerkbijeenkomst plaats in Noord-Nederland. We hebben een interessant programma samengesteld met voldoende mogelijkheid om te netwerken. Daarnaast biedt deze bijeenkomst een uitstekende gelegenheid om te ontdekken wat NMT kan betekenen voor leden in Noord-Nederland. Meld je aan

Onze collega’s Erik Peters en Michel Koopman zullen aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden rondom de arbo & milieu en de laatste marktanalyse.

Daarnaast zal er voldoende content gemaakt worden door onze collega en tiktok ster, IrisSophie.

Naast SMI-groep zullen er nog een aantal interessante sprekers aan bod komen die ons een blik in de toekomst van de maritieme maakindustrie zullen geven.

Ralph Dazert, Head of Intelligence bij SuperYacht Times, zal een update geven van de stand van zaken op de superjachtenmarkt, trends in die markt en de prijsontwikkeling van de laatste jaren op het gebied van superjachten.

Daarnaast zal Sil Faber namens de NOM  ons meenemen in de mogelijkheden die de NOM kan bieden aan innovatieve MKB’ers in de Noord-Nederlandse maritieme industrie:

‘’Er waait een interessante wind door de maritieme sector. Van oudsher een belangrijke sector in Noord-Nederland. Op allerlei manieren zijn rederijen, scheepsbouwers en maritieme toeleveranciers met innovaties bezig. Duurzame vormen van brandstof worden geïntroduceerd. Nieuwe materialen worden ontwikkeld om lichtere schepen te bouwen. De maritieme sector maakt deel uit van de focus sectoren binnen de NOM. Dit betekent dat we capaciteit op de afdelingen innoveren, investeren en internationaliseren vrijmaken om te helpen bij innovatieve ontwikkelingen. Dit doen we door het investeren in potentiële bedrijven zoals Econowind, het aanjagen van innovatieve consortia of het uitwerken van exportmogelijkheden zoals we hebben gedaan Alumax. ‘’

Locatie
SMI Groep, Poolsterweg 2, 8938 AN in Leeuwarden. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Programma
07:30 - 08:00     Inloop met ontbijt
08:00 - 08:05     Welkomstwoord van NMT
08:05 - 08:15     Introductie door SMI Groep
08:15 - 08:30     Ralph Dazert namens de Super Yacht Times
08:30 - 08:45     Interactieve sessie en koffiepauze
08:45 - 09:00     Sil Faber namens de NOM
09:00 - 09:15     Vragenronde met koffiepauze
09:15 - 11:00     Rondleidingen en netwerken

We zijn nog in gesprek met een derde presentatie, houd daarom onze linkedin pagina goed in de gaten voor de laatste updates rondom het programma.

We kijken ernaar uit je op 19 december te verwelkomen en samen te komen voor een waardevolle en informatieve bijeenkomst.

Overtuigd? Meld je dan aan