Scheepsbouw Voor Niet

Training Maritieme introductie

Training 12 - 13 april 2023

Raak in 1,5 dag bekend met de veelzijdige maritieme sector en maak meteen een begin met je maritieme netwerk! Vast onderdeel van deze training is een bezoek aan de Scheepswerf Gebr. Kooiman. Meld je aan

Doel

Als nieuwe niet-technische medewerker heb je vanaf dag één contact met collega’s bij scheepswerven, toeleveranciers en andere maritieme organisaties. In de training maak je kennis met de techniek in de scheepsbouw zodat je beter in staat bent om effectief met je collega’s en contacten samen te werken. Gedurende de introductietraining krijg je inzicht in de verschillende facetten van de Nederlandse scheepsbouw. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

  • De maritieme markt en marktontwikkelingen
  • Verschillende scheepstypes en scheepsonderdelen
  • Ontwerp- en bouwproces van een schip
  • Bekijk, ruik & hoor het productieproces van dichtbij tijdens de excursie!

Doelgroep

De Maritieme Introductie training is gericht op deelnemers zonder technische achtergrond. Voor iedereen met een technische achtergrond, maar zonder scheepsbouwkundige kennis raden we aan de training Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers te volgen.

Docent

Expert Arnold de Bruijn, Sector Manager bij Netherlands Maritime Technology (NMT) en voorheen werkzaam als engineer op diverse afdelingen bij o.a. Royal IHC, brengt op toegankelijke wijze de lesstof.

Trainingsdata

12 en 13 april 2023

Trainingsduur

1 dag theorie en een halve dag bezoek aan de Scheepswerf Gebr. Kooiman (www.kooimanmarinegroup.nl)

Trainingstijden

Theorie op 12 april  2023 is van 9.00 tot 17.00 uur

Locatie

Op het kantoor van NMT in Rotterdam of een vergelijkbare locatie in de regio.

Deelnemers

12 – 20 personen

Kosten

Leden NMT: € 775,-
Niet-leden: € 975,-

Deze prijzen zijn exclusief BTW. Voor de lunch wordt gezorgd.

Als jouw organisatie deel uitmaakt van de CAO Metalektro, dan kan het zijn dat je gebruik kan maken van tegemoetkoming middels een van de ontwikkelfondsen. Ga naar de website van A+O Metalektro voor informatie over de mogelijkheden. Is jouw organisatie aangesloten bij een van de sociale partners in de metaalbewerking, dan kan het zijn dat je gebruik kan maken van een van de regelingen voor scholingstrajecten. Ga naar de website van OOM voor informatie over de mogelijkheden.

Benieuwd naar in-company mogelijkheden? Wij verzorgen graag een offerte voor je. Neem contact op met NMT via T 088 44 51 043.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeannette Lucas, Training Manager bij NMT.

Overtuigd? Meld je dan aan

Gerelateerde evenementen