Start na de zomervakantie uitgerust met een maritieme training

Geef jezelf of je medewerkers een kickstart a.s. najaar! NMT biedt een aantal aansprekende trainingen aan in september. Het gaat om de laatste plekken, dus wees er snel bij! Twijfel je of de training wel echt past bij jouw trainingsbehoefte of die van je medewerkers? Neem dan contact op met onze Training Manager voor passend advies.

Was staat er op het programma?

  • Bekleed jij, of ga jij binnenkort de rol van projectmanager bekleden? Maritiem projectmanagement is een geweldige uitdaging. Upgrade je skills tijdens de training Maritiem Projectmanagement op 2 & 23 september en 13 oktober.
  • In samenwerking met TNO en MARIN verzorgt NMT op 14 & 15 september a.s. de exclusieve training Onboard Noise & Vibration. Leer alles over geluid en trillingen aan boord van schepen en hoe je die kunt reduceren. Ook dit jaar is er weer een interessante praktijkdemonstratie. Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje waarin de ervaringen van deelnemers naar voren komen.

  • Ben je technisch opgeleid maar mis je kennis op het gebied van het ontwerpen en bouwen van schepen? Dan biedt de cursus Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers op 15 & 16 september a.s. je een goede introductie. Leer niet alleen van de bevlogen trainer, maar ook van je mede-cursisten. Met elkaar verken je de wereld van de scheepsbouw optimaal.

Natuurlijk staan er nog meer trainingen op de planning komende maanden. Klik hier voor het complete overzicht.

Meer informatie of advies inwinnen

Wil je meer informatie of passend advies over NMT’s trainingenaanbod? Neem dan contact op met Training Manager Jeannette Lucas-Colijn via T 088 44 51 043 of E academy@maritimetechnology.nl.