Workshop Internet of Things: ‘Nog vijf plekken beschikbaar’

Wat is ‘Internet of Things’ (IoT) en wat kan men ermee? En wat is daarin de rol van Big Data? In deze IoT-workshop zal de focus zijn op de meerwaarde van data en de relatie met IoT. De workshop vindt plaats op 22 november a.s.

Meer informatie

In de eerste helft van 2017 hebben drie kennismakingsworkshops plaatsgevonden die gingen over de toepassing van IoT in maritieme producten en processen. Voor de aankomende workshop is gekozen voor een andere invalshoek en wordt de focus gelegd op de rol van data in bedrijfsvoering. Na een korte theoretische inleiding over big data wordt gestart met de ‘Lemonade Game’. In dit spel leren deelnemers hoe eenvoudige datasets een bedrijf kunnen helpen en hoe data gecombineerd kan worden voor het verkrijgen van nieuwe inzichten. Daarna wordt er verder ingegaan op IoT.

Voor wie?

Deze kennismakingsworkshop is gericht op deelnemers werkzaam in de maritieme maakindustrie (scheepswerven en toeleverende industrie). Specifieke voorkennis is niet nodig om deze workshop te volgen; enthousiasme en interesse voor IoT is voldoende. De workshop is toegankelijk voor 20 deelnemers. Er wordt daarom een maximum van 2 deelnemers per bedrijf gehanteerd.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie. U kunt zich via onderstaande button ook direct aanmelden voor deze kosteloze workshop.