Young NMT op 4 maart bij VDL AEC Maritime

Op woensdag 4 maart vindt het volgende Young NMT-event plaats bij VDL AEC Maritime. We verwelkomen jullie graag van 16:00 tot 18:30 uur op het hoofdkantoor van de VDL Groep in Eindhoven.

Meer informatie

Na het welkom door onze gastheren VDL Groep en VDL AEC Maritime is het tijd voor ons hoofdthema: ‘Reducing emissions in shipping’. Een zeer actueel thema, gezien de mondiale zwavelnorm die sinds 1 januari 2020 geldt. Niels Lyklema, senior beleidsmedewerker Maritieme Zaken bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, vertelt ons meer over de beleidskant van emissiereductie in de scheepvaart. Daarna hebben we een paneldiscussie met een aantal partijen die een belangrijke rol spelen bij emissiereductie:

  • Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (beleidsmaker)
  • VDL AEC Maritime (scrubberleverancier)
  • Spliethoff (reder)
  • DNV GL (klassebureau)
  • Brandstofleverancier (n.t.b)

Na de discussie is er volop tijd om te netwerken, onder het genot van de borrel, die wordt aangeboden door onze gastheer, de VDL Groep.

Ben jij ook benieuwd hoe verschillende belanghebbenden hun rol zien in het reduceren van emissies in de scheepvaart? Wil jij je netwerk uitbreiden met andere young professionals uit de sector? En wil je meer horen over één van de grootste familiebedrijven uit Brabant? Meld je dan hieronder gratis aan!


Meer informatie, klik hier!