Stakeholder

Training Onderhandelvaardigheden in maritieme projecten

Training 2 oktober 2024

Krijg zicht op jouw eigen stijl van onderhandelen en leer hoe de valkuil van een woordenstrijd kunt vermijden. In deze training staat ‘Excellent onderhandelen’ centraal. Een methodiek om toekomstgericht en probleemoplossend te onderhandelen. Meld je aan

Louise de Jong

Organisator

Louise de Jong Adviseur Trainingen +31 (0)6 12 38 89 23

Kosten (excl. BTW)
 • Leden NMT:€ 1020,-
 • Niet-leden: €1.265,-
Trainingsdata en tijden

2 oktober van 09.00 tot 17.00 uur te NMT kantoor in Rotterdam (of andere locatie in regio Rotterdam). Een individueel online gesprek met de trainer wordt apart ingepland.

Wat ga je leren?

Tijdens deze training leer je hoe je overeenstemming vindt tussen alle betrokken partijen om jouw maritieme projecten succesvol te laten verlopen. Ga je voor een snel, maar tijdelijk compromis of wil je liever investeren in een lange termijn oplossing? Houd je vast aan je eigen lijn of veer je mee met de prioriteiten van de ander? Je leert:

 • 3 communicatieve competenties, nodig voor een succesvol onderhandel gesprek
 • 4 basisprincipes voor  een excellente onderhandeling
 • 5 strategische keuzes, met extra aandacht voor de effecten op korte en lange termijn
 • Het verschil tussen een distributieve en integratieve onderhandeling en je weet wanneer je welke benadering moet kiezen.
 • Je defensieve routines tijdens een onderhandeling te herkennen en weet je hoe je daar professioneel mee om kunt gaan.
 • Inzicht in je eigen stijl van onderhandelen en je weet waar je extra aandacht aan moet besteden om meer uit een onderhandeling te halen.
Hoe is de training opgebouwd?
 1. Voorbereidende opdracht; je krijgt ongeveer 2 weken voor de training een instructievideo met twee voorbereidingsopdrachten.
 2. Training; gedurende een interactieve en afwisselende dag wordt de lesstof behandeld
 3. Afsluitende opdracht; je werkt een persoonlijk onderhandelpaspoort uit. In een online 1-op-1 gesprek met de docent bespreek je de resultaten van jouw uitwerking en krijg je feedback.
Subsidie

Als jouw bedrijf onder de CAO Metalektro of de CAO Metaalbewerking (MKB-metaal) valt dan kun wellicht gebruik maken van tegemoetkoming in de kosten via de O&O-fondsen. Ga naar de website van A+O Metalektro of de website van OOM voor informatie over de mogelijkheden.

Locatie

Kantoor NMT in Rotterdam of een andere locatie i regio Rotterdam

Meer weten of benieuwd naar de In-company mogelijkheden? 

Neem dan contact op met onze afdeling trainingen via T 088 44 51 000 of academy@maritimetechnology.nl

Overtuigd? Meld je dan aan

Gerelateerde evenementen