Veilig deelnemen aan beurzen in Azië en Europa

31 maart 2021

De beursorganisaties staan klaar om de maritieme maakindustrie en hun opdrachtgevers veilig te ontvangen. Bedrijven schrijven zich nu in voor de fysieke events NEVA Rusland, Nor-Shipping en OTC Asia. Ben jij er ook bij? In Azië en Europa liggen kansen om klantcontacten te leggen en het relatienetwerk te vergroten. De vakbeurzen bieden daarvoor een uitstekend podium aan honderden exposanten. Zij presenteren er noviteiten en innovaties als autonoom varen en Blue Economy. Exposure NMT zet het Nederland Paviljoen neer op A-locaties op de beursvloeren in Azië en Europa. Door zich collectief te presenteren, realiseert de Nederlandse maritieme maakindustrie sterke exposure. Binnenkort sluit de inschrijving voor deze drie beurzen (klik op de data voor meer informatie): Of kijk hier voor het totaaloverzicht van onze exportactiviteiten 2021 - 2022.

Marktinformatie en advies

NMT voorziet de deelnemende bedrijven van marktinformatie, eisen en gebruiken in elke regio. Bedrijven die hun beursplannen nog niet rond hebben, kunnen advies vragen aan de sector managers van NMT over een passende selectie van beurzen. Voor mkb’ers is er mogelijk tot € 1.500 korting op Trade-activiteiten van NMT.

Veiligheid

Wereldwijd is er nog onduidelijkheid over internationale reizen. Alle geplande Nederland Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. De beursorganisaties hebben NMT verzekerd dat zij er klaar voor zijn om veilig deel te nemen aan hun events. Denk aan een ruime opzet, looproutes en hygiënemaatregelen. Bij onverhoopte annulering berekent de beursorganisator afhankelijk van de beurs minimale of geen kosten. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen: Joëlla Lucas (Europa) en Marjan Lacet (Azië).