Pexels Andrea Piacquadio 3771045

[VOL] Training Maritiem Projectmanagement

Training Competentietraining 7 februari - 3 april 2024

Professionaliseer jouw projectmanagementvaardigheden met deze praktische maritieme training. De nadruk ligt op het opzetten, inrichten en beheersen van maritieme projecten. We organiseren deze training samen met NIMO Project Management Instituut.

Deze training is vol geboekt. Inschrijven kan momenteel niet meer

Voor wie?

Voor iedereen die nauw bij het projectmanagementproces betrokken is in een coördinerende rol. Dat geldt in het bijzonder voor (aankomende) projectmanagers en projectengineers.

Kosten (excl. BTW)
  • Leden NMT: € 2.090,-
  • Niet-leden: € 2.615,-
Trainingsdata en locatie
  • 7 februari (online kick-off) van 15:00-16:00 uur
  • 28 februari, 20 maart  & 3 april 2024 van 09.00 tot 17.00 uur, kantoor NMT of een andere locatie in de regio Rotterdam.
Wat ga je leren?

Deze interactieve training kenmerkt zich door de praktische invalshoek. Met 8 tot 12 cursisten wisselen we theorie af met veel praktische online oefeningen. Daarbij kun je ook jouw praktijkvoorbeelden inbrengen en kun je de door jou opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen. De training geeft je antwoord op vragen zoals:

  • Hoe bereid je een project integraal goed voor?
  • Hoe structureer je een project en hoe richt je deze in?
  • Hoe geef je leiding aan je team met medewerkers vanuit verschillende disciplines?
  • Hoe ga je om met wijzigingen in je project?
  • Hoe beheers je een project om binnen de randvoorwaarden resultaten te behalen?

Je gaat bovendien aan de slag met een persoonlijk actieplan. Van jouw leidinggevende wordt verwacht dat hij/zij jou faciliteert en ondersteunt bij de toepassing van de praktische opdrachten, waardoor de training Maritiem projectmanagement een optimaal rendement krijgt.

Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Subsidie

Als jouw bedrijf onder de CAO Metalelektro of CAO Metaalbewerking valt heb je mogelijk recht op een tegemoetkoming in de trainingskosten vanuit een van de O&O-fondsen:

Meer weten of benieuwd naar de In-company mogelijkheden? 

Neem dan contact op met onze Marjolein Greve of Louise de Jong van de afdeling trainingen via T 088 44 51 000 of academy@maritimetechnology.nl

Gerelateerde evenementen