Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

NMT Netwerkbijeenkomst ‘Digitale transformatie’ (members only)

Donderdag 18 mei 2017 organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) in Dordrecht de NMT Netwerkbijeenkomst met als thema ‘Digitale transformatie’. Keynote speaker is K.D. Adamson, CEO van Futurenautics Group, een bron van maritieme inspiratie!

Organisator

NMT is verheugd deze keer wederom een divers programma te kunnen bieden met veel gelegenheid om te netwerken. De bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor leden en genodigden die de uitnodiging per post ontvangen. Bent u er deze keer ook bij?

Het programma is exclusief toegankelijk voor leden en genodigden en bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen: 

  • Keynote speaker K.D. Adamson, futurist en CEO van Futurenautics Group 
  • Presentatie jaarcijfers 2016 van de Nederlandse maritiem-technologische sector
  • Afscheid NMT-voorzitter Hans Voorneveld
  • Algemene Ledenvergaderingen
  • Voortgang NMT Jaarplan 2017
  • Presentatie resultaten Ledentevredenheidsonderzoek

Digitale transformatie

De wereld is begonnen aan een ‘digitale transformatie’. Techniek ontwikkelt zich razendsnel. Ook de maritieme sector gaat volledig veranderen. K.D. Adamson, futurist en CEO van Futurenautics Group, neemt u mee naar deze toekomst. Een inspirerend verhaal met gelegenheid om vragen te stellen. Mis het niet!

Presentatie jaarcijfers 2016

Net als ieder jaar maakt NMT ook dit jaar tijdens de Netwerkbijeenkomst in mei de cijfers van de Nederlandse maritieme maakindustrie bekend. Na afloop krijgt u het jaarverslag 2016 uitgereikt.

Afscheid NMT-voorzitter

Onlangs heeft NMT-voorzitter Hans Voorneveld aangegeven geen volgende termijn voor het voorzitterschap aan te willen gaan. Dit betekent dat uw brancheorganisatie op zoek gaat naar een opvolger. Op 18 mei wordt u in de gelegenheid gesteld om afscheid van Hans Voorneveld te nemen. Zodra er meer informatie bekend is over zijn opvolger, wordt u daarover geïnformeerd.

Ledentevredenheidsonderzoek

In de afgelopen maand zijn de leden benaderd voor het tweejaarlijkse tevredenheidsonderzoek van NMT. Inmiddels is de onderzoeksperiode afgesloten en wordt gewerkt aan de rapportage. Tijdens de Algemene Ledenvergaderingen worden de resultaten gepresenteerd.

Tijd en locatie

Het programma start om 14.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. Gastheer is Machinefabriek Bolier in Dordrecht.

Aanmelden

U kunt zich als lid (samen met een collega) of genodigde aanmelden via het inschrijfformulier. Aanmelden kan tot donderdag 11 mei 2017.