Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Q&A Sessie met CIMC Raffles Offshore (Members Only)

Interesse in de Chinese markt? Sluit dan aan bij deze interessante & exclusieve sessie met Cheng Ao, Manager Marketing & Sales Center  van de werf CIMC Raffles Offshore in Yantai, Shandong Province.

In november 2019 is Marjan Lacet, Trade Promotion Manager, met een Nederlandse delegatie naar deze werf geweest. Het is een zeer imposante werf, waar ze erg van onder de indruk was. Ze waren destijds bezig met het bouwen van rigs voor Noorwegen en zelfs de grootste FPSO ooit voor Petrobras in Brazilië. Ook op dit moment lijken er zeker kansen te liggen bij deze werf voor leden van NMT. Cheng Ao vertelde dat ze, naast Huisman (onlangs order gescoord voor een zogenaamde leg encirclingkraan voor CIMC Raffles), ook contact hebben met andere Nederlandse bedrijven.

In gesprek met Cheng Ao

Op 23 februari organiseert NMT een online sessie om in gesprek te gaan met Cheng Ao van CIMC Raffles Offshore. Van te voren krijg je een presentatie opgestuurd om je voor te bereiden. Zo kan tijdens de sessie de volledige focus gericht worden op de Q&A.

Sluit jij ook aan tussen 9.00 en 10.00 uur?

Aanmelden kan via de LISA Community. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. Heb je nog geen account? Dan kom je via de link uit bij de algemene NMT pagina. Maak daar een account aan, connect met NMT en schrijf je in!

Meer informatie

Neem voor meer informatie over exportpromotie, LISA en exportactiviteiten contact op met de Trade Promotion Managers van NMT:

Marjan Lacet voor activiteiten in Azië via E: lacet@maritimetechnology.nl

Joëlla Lucas voor activiteiten in Europa, USA of Midden Oosten via T: +31 (0)88 – 445 10 24 of E: lucas@maritimetechnology.nl