Europort

Europort 2023 [Inschrijvingen gesloten]

Beurs 7 - 10 november 2023

Van 7 t/m 10 november 2023 vindt Europort plaats in Rotterdam. Europort is dé ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert twee NL Paviljoens op deze beurs: één in hal 1 en één in hal 8.

Joëlla Lucas

Organisator

Joëlla Lucas Trade Promotion Coordinator +31(0)884451024

INFO: De inschrijvingen voor Eurport zijn gesloten

Bekijk hier de video waarin leden die in 2021 op het NL Paviljoen hun ervaringen op Europort delen.
Bekijk hier de terugblik video van de netwerkborrel op Europort.

Over Europort

Met 27.000 bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot één van de grootste maritieme vakbeurzen in Europa. Verdeeld over 8 hallen presenteren verschillende nationale en internationale spelers zich op deze beurs. Europort heeft een speciale focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore specials, binnenvaart, baggerij, visserij, cruise & ferries, workboats en superjachten.

Tot de bezoekers van Europort behoren: scheepseigenaren, reders, werven, ontwerpbureaus en andere bedrijven die betrokken zijn bij scheepsbouwinvesteringen voor zowel nieuwbouw, reparatie als conversie. Zoals superintendents, fleet managers, purchase managers, ship brokers, technical engineers, project managers en naval architects.

NL Paviljoen

Tijdens Europort organiseert NMT twee NL Paviljoens: één in hal 1 en één in hal 8. Beide paviljoens zijn uitstekend gelegen, het zijn toplocaties voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Deelname aan één van de paviljoens is inclusief:

 • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en -naam
 • Standinventaris, elektra en verlichting
 • Centrale lounge met catering (inclusief lunch en diner bij avondopening)
 • Netwerkreceptie
 • Aanbod transport arrangement
 • Gezamenlijke PR
 • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

 • Hal 1: 719 m2 (vol)
 • Hal 8: 348 m2

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de hal en het aantal m2 dat wordt afgenomen. Zie onderstaand de prijs per m2, per hal (er geldt een minimale afname van 16 m2):

 • Hal 1: € 635,- per m2 exclusief BTW. (Vol)
 • Hal 8: € 585,- per m2 exclusief BTW.

Verder is elke deelnemer verplicht een Marketing Service Package à € 395,- exclusief BTW af te nemen. Dit Marketing Service Package bestaat onder andere uit: één uitnodiging voor de VIP receptie, een ongelimiteerd aantal uitnodigingen voor relaties, het gebruik van registratiebanners, gepersonaliseerde exhibitor badges, op- en afbouwpassen, een bedrijfsprofiel op de website van Europort en de mogelijkheid tot delen van persberichten via Europort kanalen.

Subsidie voor mkb’ers; Support International Business (SIB) - Collectieve Activiteit

Mogelijk komt uw bedrijf in aanmerking voor de SIB Subsidie Collectieve Activiteit. Met deze regeling kunt u verschillende activiteiten bij het internationaal zakendoen (deels) financieren. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, tot een maximum van € 2.500,-.Klik hier voor meer informatie.

De Nederlandse Markt

Bij specifieke vragen over de Nederlandse markt kun je altijd contact opnemen met Michel Koopman (Market Analyst – NMT) via T: +31 (0)88 – 445 10 23.

Meer informatie

Voor meer informatie over Europort kun je contact opnemen met Joëlla Lucas (Trade Promotion Manager – NMT) via T: +31 (0)88 – 445 10 24 of E: lucas@maritimetechnology.nl.

Let op! Alle geplande NL-Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen kun je terecht bij Joëlla Lucas (Europa) of Evy Menheere (Azië).