Reis jij met ons mee naar Azië?

7 april 2021

Vanaf juli organiseren we weer Holland Paviljoens op verschillende toonaangevende maritieme vakbeurzen in Azië. De beursorganisaties staan klaar om de maritieme maakindustrie en hun opdrachtgevers weer veilig te ontvangen. Dus verzeker jezelf van een standplaats en reis met ons mee om klantcontacten te leggen en te bouwen aan je relatienetwerk.

7 t/m 10 juli INMEX Vietnam 2021

Vietnam schommelt de laatste jaren rond de tiende plek in de ranking van het wereldwijde orderboek, een significante speler op het gebied van scheepsbouw dus. Reis af naar Ho Chi Minh City. Lees meer en meld je aan.

21 t/m 23 sept SEA Asia 2021 – Singapore

SEA Asia in Singapore is dé maritieme & offshore beurs van Azië. De veelal internationale bezoeker komt voor de beurs (450 stands in 2019) en voor informatie en debat over de toekomst van de sector. Topsprekers over trends, nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Ga mee met NMT-leden als Bachmann Electronic Nederland, Deno Compressors, Muns Techniek, VDL Klima en Rotterdam Partners.

6 t/m 8 okt Indonesia Maritime Expo 2021 – Jakarta

Het Holland Paviljoen op de Indonesia Maritime Expo in Jakarta trekt inschrijvingen aan. Al 15 NMT-leden zijn je voorgegaan! Lees meer en meld je aan op.

19 t/m 22 okt Kormarine 2021

Zuid-Korea heeft na China het grootste orderboek van de wereld. Een goede reden je bedrijf daar te presenteren op het door NMT georganiseerde Holland Paviljoen op Kormarine 2021. Ga mee met NMT-leden als Heinen & Hopman Engineering, Rubber Design, VDL AEC Maritime en VDL Klima.

7 t/m 10 dec Marintec China 2021

Ben jij op de grootste scheepsbouwbeurs van Azië? Al meer dan 40 jaar staat de beurs Marintec bekend als het meest volledige B2B-platform voor de internationale maritieme industrie. Met ruim 71.000 professionele bezoekers uit 100 landen. Reserveer nu jouw stand in het Holland Paviljoen! Al 18 NMT-leden hebben zich ingeschreven, sluit je aan.

En in Nederland

Let op! Alle geplande Holland Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. Bij onverhoopte annulering berekent de beursorganisator afhankelijk van de beurs minimale of geen kosten. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen kun je terecht bij Marjan Lacet (Azië) of Joëlla Lucas (Europa)