Zakendoen in de maritieme industrie vereist niet alleen excellente producten en een hoog niveau van dienstverlening, maar ook gevoel voor de markt en haar spelers. Netherlands Maritime Technology biedt haar leden een zakelijk netwerk, met een uitstekende informatievoorziening en elke maand een keur aan activiteiten. Er zijn drie soorten lidmaatschap mogelijk: voor werven, toeleveranciers en dienstverleners.

Meer informatie

Het lidmaatschap

Een overzicht van alle voordelen van het lidmaatschap van Netherlands Maritime Technology vindt u hier.

Lidmaatschap scheepswerven

Indien u een in Nederland gevestigde scheepswerf bent en een onberispelijke reputatie hebt in de sector, kunt u lid worden via VNSI.

Lidmaatschap toeleveranciers

Indien u in Nederland bent gevestigd, technische activiteiten ontplooit in de maritieme sector en een onberispelijke reputatie hebt in de sector, kunt u lid worden via Vereniging Holland Marine Equipment.

Geassocieerd lidmaatschap

Indien u niet voldoet aan de omschrijving van een werf of toeleverancier, maar wel affiniteit heeft met de maritieme sector, dan kunt u geassocieerd VNSI-lid worden. Het verschil tussen een volwaardig en een geassocieerd lidmaatschap is dat geassocieerde leden geen formele invloed hebben op het verenigingsbeleid.

Voor het aanmelden van een lidmaatschap kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier.

Folder-Netherlands-Maritime-Technology.pdf (675 kb)